На три години затвъор е осъден мъж е осъден мъж за

...
На три години затвъор е осъден мъж е осъден мъж за
Коментари Харесай

Съдът се произнесе. Колко ще лежи крадецът от Св. Александър Невски

На три години затвъор е наказан мъж е наказан мъж за кражба от църковния магазин на храм паметника „ Св. Александър Невски “, оповестиха от пресцентъра на Софийската районна прокуратура (СРП). 

Обвиняемият е задигнал 3880 лв. от църковния магазин в храм паметника „ Св. Александър Невски “ на 6 март тази година. Той изчакал дамата, работеща в магазина, да излезе. Докато нея я нямало, взел парите от касата на магазина и избягал. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото мъжът е осъждан дейно за идентично действие.
-->
Подаден е сигнал за незаконното посягане в столичното Пето Районно ръководство, оповестиха от Министерство на вътрешните работи тогава. Веднага по случая почнало следствие, били конфискувани всички записи от видеокамерите и причинителят на закононарушението е разпознат. Последвало неотложно оповестяване за общодържавното му търсене и той бил открит и арестуван на адрес в столицата. Мъжът е на 26 години, гражданин на Габрово и неведнъж е регистриран за криминалистични прояви. 

В хода на следствието са разпитани очевидци, направени са експертизи и са събрани доказателства за виновността на мъжа, показват още от прокуратурата. 

Състав на Софийски областен съд призна мъжа за отговорен по повдигнатото му обвиняване и му наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 3 години, което той следва да изтърпи дейно при първичен „ непоколебим “ режим. Присъдата предстои на обжалване пред Софийски градски съд, написа Българска телеграфна агенция

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР